Blogg

"Livet har aldrig varit bättre"

2017-10-09 16:30

Regnet bara öser ner och dett ser ut att komma mer Gävle har fått 60mm och vi har fått över 30mm men man får se det positivt då det är ju dåligt med grundvatten så är det bara regn som kan lösa det problemet!

Det värmde att läsa kommentarerna på dom två tidigare inläggen, att inte det var bara hos oss som våra gamla trotjänare har lämnat avtryck. Jo jag minns mkt väl Queen när hon var liten valp och speciellt att hon alltid skulle ha sista ordet och helst lösa saker o ting på sitt sätt.

Jag får även ett leende när jag tänker på det Anders skriver när vi var ute och sprang hur klockrent hon alltid sprang bakom mig utan att jag hade lärt henne detta ja hon var verkligen speciell i många avseenden

T.ex. leta igenom en fårhage hon aldrig varit i tidigare det kunde hon självmant likaså "look back" !

 

I övrigt här så inväntar vi att Jet ska börja löpa detta bör ske när som helst nu därefter blir det till att åka till Jörgen o Kicki för att träffa Sid. 

Det är jätte roligt att det är ett så stort "tryck" efter valpar ev kan det finnas någon han valp beroende på hur många som födds men på tik sidan är det överbokat redan nu!

CIMG6190

Jet in action

Sid

Sid

Ha en bra vecka


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S